Boxspring Antwerpen

 

Kom langs bij The Waterbed Company voor een boxspring in de omgeving van Antwerpen. Wij bestaan sinds 1987 en zijn de eerste waterbeddenwinkel van België. Wij vinden de kenmerken kwaliteit en klantgerichte service erg belangrijk.

Een goede boxspring in de omgeving van Antwerpen

Voor een boxspring in de omgeving van Antwerpen, gaat u langs bij The Waterbed Company. Een boxspring combinatie bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en indien gewenst een toppermatras. Het onderstel bestaat hierbij uit een beklede bak van hout of metaal. Daarin bevindt zich een metalen frame met poten, bonellveren of pocketveren. Daarop wordt een matras geplaatst en voor wie dat wenst, nog een toppermatras. De combinaties zijn ook nog uit te breiden met een hoofd- en voetbord. Enkele voordelen van een boxspring:

  • De bedden zijn in de regel wat hoger dan wanneer u kiest voor een normaal matras op een bedbodem combinatie;
  • De boxspring combinatie ventileert goed door de open constructie.

Meer weten over een boxspring

Wilt u graag slapen als een koning en wilt u een boxspring in de omgeving van Antwerpen aanschaffen bij The Waterbed Company? Bel ons dan gerust via het telefoonnummer: (03) 827 32 67. U kunt op onze website meer lezen over de service die wij bieden en daar kunt u ook onze promoties vinden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]