Waterbedden Brussel

 

Voor waterbedden in de omgeving van Brussel kunt u terecht bij The Waterbed Company. Wij bestaan sedert 1987 en zijn de eerste waterbeddenwinkel van België. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag en in het land leveren wij gratis.

Waterbedden in de omgeving van Brussel

Hebt u de laatste tijd veel last van uw spieren en gewrichten, dan is het aan te raden eens rond te kijken naar een ander bed. Bij The Waterbed Company vindt u waterbedden in de omgeving van Brussel. Deze bedden bieden in de volgende gevallen verlichting:

  • Bij rugpijn. Als de benen wat hoger liggen dan de rest van het lichaam, wordt de wervelkolom minder belast. En door de warmte en de steun in de lenden, kunnen de spieren zich beter ontspannen;
  • Bij een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht, vermindert de druk op de voornaamste gewrichten die ontstoken zijn of aangetast zijn door diverse vormen van artritis.

Meer weten

Droomt u al weg bij de waterbedden in de omgeving van Brussel? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op: (03) 827 32 67. Op onze website kunt u lezen over onze service en ook vindt u hier onze promoties.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]