Waterbedden Antwerpen

 

Kom langs bij The Waterbed Company voor een groot assortiment aan waterbedden in de omgeving van Antwerpen. Wij bestaan sedert 1987 en zijn de eerste waterbedwinkel van België. Bij ons bedrijf staan kwaliteit en een klantgerichte service hoog in het vaandel.

Goede waterbedden in de omgeving van Antwerpen

U hebt al enige tijd last van slapeloosheid en de dokter heeft u aangeraden eens te zoeken naar een ander bed. Daarom wilt u graag kijken naar waterbedden in de omgeving van Antwerpen. Het unieke design van een waterbed geeft uw lichaam de juiste steun, waarbij het niet uit maakt hoe lang u bent of wat uw gewicht is. Dit zorgt direct voor verlichting van lage rugpijn, maar ook gespannen spieren komen tot rust. Bovendien kunt u elke nacht genieten van een diepe en ongestoorde slaap. Dat u beter en eenvoudiger slaapt zult u binnen de kortste keren merken aan uw herwonnen energie.

Onze ruime showroom

In de ruime showroom van The Waterbed Company kunt u de waterbedden in de omgeving van Antwerpen op uw gemak komen bekijken. Even telefonisch contact met ons opnemen: (03) 827 32 67 mag natuurlijk ook. U kunt op onze website meer lezen over de service die wij bieden en online staan ook onze promoties.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]