Waterbedden Mechelen

 

De beste waterbedden in de omgeving van Mechelen vindt u bij The Waterbed Company. Wij bestaan sedert 1987 en zijn de eerste waterbeddenwinkel van België. Wij beschikken over één van de grootste showrooms in Europa waar 25 verschillende modellen, van klassiek tot modern, uitgestald staan.

Goede waterbedden in de omgeving van Mechelen

Waterbedden worden sedert 1851 gebruikt voor medische toepassingen toen William Hooper er een had ontworpen voor minder validen. Vandaag de dag bieden de bedden nog steeds ondersteuning bij allerlei klachten. De waterbedden in de omgeving van Mechelen die afkomstig zijn van The Waterbed Company, zijn ideaal in de volgende gevallen:

  • Bij rugpijn. Als de benen hoger liggen dan de rest van het lichaam, wordt de wervelkolom minder belast. Bovendien kunnen door de warmte en de steun in de lenden, de spieren zich ontspannen;
  • Bij allergieën. De bedden zijn volkomen stofvrij, wat een uitkomst biedt voor allergische personen.

Meer informatie over de waterbedden

Als u het matras langer soepel wilt houden, kunt u om de 2 à 3 maanden vinyl reiniger gebruiken. Wilt u een waterbed in de omgeving van Mechelen aanschaffen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: (03) 827 32 67. Via onze website kunt u lezen over de service die wij bieden en daar kunt u ook onze promoties vinden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]