Over ons

Waarom The Waterbed Company?

De eerste waterbedwinkel in België sedert 1987!  

NIEUW !

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen The Waterbedcompany en Beds Unlimited. Al 30 jaar zijn we uw vertrouwde partner in slaapomfort, vanaf 26 maart 2018 bent u ook voor uw gehele wooninrichting bij ons aan het goede adres!
Met ingang van 30 maart 2018 wordt The waterbedcompany en Beds unlimited..
>> Beds & Home. By The waterbedcompay

The Waterbedcompany en Beds Unlimited hebben een indrukwekkende geschiedenis waarin het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig slaapcomfort tegen een betaalbare prijs centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij met dit unieke lifestyle concept onze expertise en productaanbod kunnen uitbreiden.

Onze meubel collectie is trendy, vernieuwend en origineel ! Het omvat sofa’s, eettafels, koffietafels, decoratie, .. . De betaalbare collectie is steeds in beweging en voor op de nieuwste trends. Woont u in de stad of op het platteland, wij zijn er zeker van dat er voor iedereen een design schat tussen zit!

Om de rebranding te vieren en u kennis te laten maken met onze nieuwe producten trakteren wij u binnenkort op een shopping nocturne. >> Date soon to be annouced! <<

>> Tijdens de nocturne ontvangt u 5% korting op uw aankoop naar keuze* !

“Lifestyle is for those who are looking to enjoy day-to-day pleasures right at home.
Life is beautifull and we show it!

Kom langs en laat je verassen!

Uw toegewijde en vertrouwde team, Familie De Schutter

Jaar garantie

Verschillende modellen

Relaxen met een waterbed:

Slapen. We staan er zelden bij stil. Maar duizenden mensen moeten vaak een goede nachtrust missen … slapeloosheid, rugpijn, stress, gespannen spieren of gewoon een ongemakkelijk bed. Het zijn vaak voorkomende klachten.

Het unieke design van een waterbed geeft uw lichaam overal de juiste steun, ongeacht uw gewicht of uw lengte. Dit geeft onmiddellijk verlichting van uw lage rugpijn, gespannen spieren en u kunt iedere nacht opnieuw genieten van een diepe ongestoorde slaap. U slaapt beter… en gemakkelijker, want de zalige warmte ontspant en relaxeert uw spieren en volledige lichaam zodat u probleemloos de slaap kan vatten.
Waterbedden – de ideale manier om terug energie op te laden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

N

Een meer ontspannen slaap

N

Volkomen stofvrij

Contact opnemen

    [recaptcha]