Waterbed kopen Antwerpen

 

Bij The Waterbed Company kunt u een waterbed kopen in de omgeving van Antwerpen. Wij zijn gevestigd aan de A12 en bevinden ons vlakbij de Ikea. U kunt bij ons betalen met kredietkaarten en wij bieden ook mogelijkheden tot financiering.

Een waterbed kopen in de omgeving Antwerpen

Als u een waterbed gaat kopen in de omgeving van Antwerpen, kiest u in veel gevallen voor gezondheidsvoordelen.

  • Bij zwangerschap en bevalling zijn waterbedden ideaal. Zwangere vrouwen kunnen op hun buik rusten, waardoor de druk vermindert die de baarmoeder uitoefent op de aorta. Ook is het bed gunstig tijdens de weeën;
  • Omdat er minder druk uitgeoefend wordt op kritieke punten, hebt u veel minder last op doorligwonden. Ook hebben brandwondpatiënten er veel baat bij;
  • Allergieën. Mensen die last hebben van astma of een allergie onder de leden hebben, hebben baat bij het slapen op een waterbed, omdat het geheel stofvrij is.

Meer informatie over een waterbed en de prijzen

Als u besluit een waterbed te kopen in de omgeving van Antwerpen, nodigen wij u graag uit in de showroom van The Waterbed Company. Voor meer informatie kunt u ons even bellen: (03) 827 32 67. Via onze website kunt u meer lezen over onze service, en ook vindt u daar onze promoties.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]