Watermatras kopen Antwerpen

 

Als u een watermatras wilt kopen in de omgeving van Antwerpen, kunt u terecht bij The Waterbed Company. In 1987 hebben wij onze deuren geopend en sindsdien zijn wij de eerste waterbeddenwinkel van België. Wij bieden waterbedden die zowel Europees als Canadees vervaardigd zijn.

Een geschikt watermatras kopen in Antwerpen

Als u veel kampt met pijn in de spieren en gewrichten is slapen op een waterbed voor u een goed idee. Bij The Waterbed Company, in de regio Antwerpen, kunt u een watermatras kopen in de omgeving van Antwerpen. Enkele kenmerken van onze watermatrassen:

  • De matrassen zijn vervaardigd uit een duurzaam vinyl, dat soepel en stevig is. Bij een eventuele lek sijpelt het water slechts in kleine hoeveelheden weg en bovendien blijft het staan in de veiligheidsvoering. De lek kan trouwens ook zonder problemen hersteld worden;
  • De matrassen zijn standaard gestabiliseerd;
  • U kunt kiezen voor twee eenpersoonsmatrassen die voorzien zijn van afzonderlijke verwarmingselementen. Dit alles kan plaatsvinden in hetzelfde bed.

Meer informatie

Als u graag een watermatras wilt kopen in de buurt van Antwerpen, bent u van harte welkom in de showroom van The Waterbed Company. Wilt u graag meer informatie? Bel ons dan gerust via het telefoonnummer: (03) 827 32 67. Op onze website vindt u onze promoties en u leest er meer over de service die wij bieden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]