Boxspring Mechelen

 

Kom voor een boxspring in de omgeving van Mechelen naar The Waterbed Company. Wij zijn de eerste waterbedwinkel in België sedert 1987. Wij zijn gevestigd aan de A12, en bevinden ons op 50 meter van de Ikea. U kunt ons dus eenvoudig vinden. Wij aanvaarden kredietkaarten en bieden mogelijkheden tot financiering.

Een boxspring in de omgeving van Mechelen

Volgende maand gaat u verhuizen en u wilt graag een nieuw bed aanschaffen. Of u zoekt gewoon een nieuw bed omdat uw huidige aan vervanging toe is. Daarom kijkt u rond voor een boxspring in de omgeving van Mechelen. De boxsprings van The Waterbed Company bieden de volgende voordelen:

  • Ze zijn hoger dan een gewone matras-bedbodemcombinatie;
  • Het bed is eenvoudig aan uw slaapkamerinterieur aan te passen. Dit komt door de vele mogelijkheden in kleuren en materiaal van de bekleding;
  • De open constructie van veren ventileert goed;
  • Er is geen harde naad;
  • Zonder hoofd- en voetboard kiest u voor een compact formaat, dat niet groter is dan een matrasmaat.

Meer weten

De boxsprings die u in de omgeving van Mechelen bij The Waterbed Company vindt, zijn allemaal van Belgische kwaliteit en makelij. Wilt u er graag meer informatie over ontvangen? Bel ons dan gerust: (03) 827 32 67. Via onze website kunt u meer lezen over onze promoties en over de service die wij bieden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]