Boxspring kopen Antwerpen

 

Bij The Waterbed Company kunt u een boxspring kopen in de omgeving van Antwerpen. Wij bestaan sinds 1987 en zijn de eerste waterbeddenwinkel in België. Bij ons staan de waarden kwaliteit en klantgerichte service bovenaan.

Een boxspring kopen in de omgeving van Antwerpen

Al enkele jaren verlangt u naar een luxer bed dan uw normale ledikant. Nu u gaat verhuizen vindt u het een goede reden om een boxspring in de omgeving van Antwerpen te kopen. Een boxspring bestaat uit een combinatie van een boxspring onderstel op pootjes, een matras en eventueel een toppermatras. Bij het onderstel hebt u de keuze uit een beklede bak van hout of metaal, met daarin een metalen frame met poten, bonellveren of pocketveren. Hierop plaatst u een matras, en daarop is weer ruimte voor eventueel een topmatras. Het ligt niet alleen lekker, maar het heeft ook enkele voordelen:

  • De naad tussen de twee boxsprings is niet hard;
  • Door de open constructie van veren, ventileert een boxspring combinatie erg goed.

De ruime showroom nabij Antwerpen

Kom gerust een kijkje nemen in de ruime showroom van The Waterbed Company als u een boxspring wilt kopen in de omgeving van Antwerpen. Via onze website kunt u meer lezen over onze service en ook maken wij daar onze promoties bekend. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken: (03) 827 32 67.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]