Watermatras kopen

 

Bij The Waterbed Company kunt u een watermatras kopen van goede kwaliteit. Wij beschikken over één van de grootste showrooms in Europa, waar 25 verschillende modellen, van klassiek tot modern, tentoongesteld staan.

Een goed watermatras kopen

Volgende maand gaat u verhuizen en uw bed is aan vervanging toe. Omdat u alles nieuw aanschaft, wilt u graag een watermatras kopen. Dat vindt u dat net wat fijner dan een gewoon matras. Enkele feiten en voordelen van een watermatras:

  • Al sinds 1851 worden waterbedden als medische toepassing gebruikt;
  • Onze nieuwe waterbedden hebben hetzelfde uitzicht en afmetingen als een gewoon matras, waardoor u bedlinnen van dezelfde standaard afmetingen kunt gebruiken;
  • De matrassen zijn vervaardigd uit duurzaam vinyl, dat soepel en stevig is. Bij een eventueel lek sijpelt het water slechts in kleine hoeveelheden weg en bovendien blijft het staan in de veiligheidsvoering;
  • Het gewicht per cm2 bedraagt minder dan dat van een koelkast. Daarom kunt u in elk huis gebruik maken van een waterbed.

Meer weten

Wilt u graag een watermatras kopen bij The Waterbed Company? Kom dan langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie: (03) 827 32 67. U kunt via de website meer lezen over onze service, en ook onze promoties vindt u daar.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]