Waterbed boxspring look

 

Voor een waterbed met boxspring look gaat u naar The Waterbed Company. Wij beschikken over één van de grootste showrooms in Europa, waar u wel 25 verschillende modellen kunt bekijken, van klassiek tot modern.

Kies voor een waterbed met boxspring look

Bij The Waterbed Company kunt u uw waterbed geheel naar uw wensen aanpassen, ook als u een waterbed met boxspring look wenst. Enkele feiten over slapen op een waterbed:

  • De matrassen zijn vervaardigd uit duurzaam vinyl, dat soepel en stevig is. Mocht er een lek ontstaan, dan sijpelt het water in kleine hoeveelheden weg. Bovendien kan het lek gemakkelijk hersteld worden;
  • De matrassen zijn standaard gestabiliseerd;
  • Het is geen enkel probleem als u twee eenpersoonsmatrassen met afzonderlijke verwarmingselementen in hetzelfde bed zou willen;
  • Door een waterbed hebt u minder last van lage rugklachten en ervaart u minder stramheid bij het opstaan.

Contacteer ons

Wilt u voortaan ook snel in slaap vallen en zonder spierpijn weer wakker worden? Neem dan contact met ons op: (03) 827 32 67 en bestel snel een waterbed met boxspring look. Via onze website blijft u eenvoudig op de hoogte van onze promoties en u kunt er ook lezen over de service die wij bieden.

De voordelen

N

Gedaan met rugklachten

 

N

Een meer ontspannen slaap

 

N

Volkomen stofvrij

 

Contact opnemen

    [recaptcha]