Design Box

Design is mine!

In een snel veranderende wereld staan creativiteit en design centraal. Nieuwe technologieën. Nieuwe vormen. En verbeterde ergonomie. Ook in slaapcomfort is dit het geval. Met de ‘Design Box’ hertekende Revor de klassieke boxspring. De slanke box, met zijn uniek onderstel, is een mooi staaltje Belgisch design en wordt beslist het pronkstuk in jouw slaapkamer. En dit zonder in te boeten aan ergonomie.

Slank, elegant, ijzersterk & comfortabel

Een boxspring met een uniek design. Slank van vorm en met twee elegante, stalen benen. De combinatie met een fijn zwevend hoofdbord maakt het plaatje af.

Droom gerust verder…

Om het verbluffende design van deze boxspring niet in de weg te staan, werd er geen matrasrem voorzien. Met de anti-slip blijft jouw matras gewoon altijd op zijn plaats. In welke stand ook… Het interieur van de Design Box bestaat uit low height pocketveren, dé ideale drager voor vrijwel elke Revor matras. De twee speciaal ontwikkelde Design matrassen sluiten ergonomisch perfect aan op de Design Box. Deze matrassen, met de nieuwste geltechnologie binnenin, voelen vanaf de eerste aanraking ook heel comfortabel aan. Als optie kan je kiezen voor een bijpassende design nachttafel of de bijpassende LED verlichting.

Bestel online!

*Voordat de bestelling verwerkt wordt krijgt u een bevestiging van ons.

*Verzending via kiala of B-post.

    [recaptcha]